Kun SAP-sovellukset on siirretty SUSE-alustalle, korkean käytettävyyden menettelyt on päätetty ja otettu käyttöön ja infrastruktuuri on valmis S/4HANA:a varten, on aikaa miettiä miten edelleen kehittää palveluja.

SUSE tarjoaa SAP-infrastruktuuria varten kehitettyjä ja asiakkaiden laajasti käyttämiä teknologioita SAP-infrastruktuurin kehittämiseen. Sopisiko joku seuraavista oman SAP-ympäristösi seuraavaksi hankkeeksi?

Useimmat SUSE Linux -palvelinten osat voidaan päivittää ilman katkoja. Myös SLES4SAP:n mukana toimitettava HA auttaa tuotantokatkojen hallinnassa.

Suuren HANA-kannan alasajo ja käynnistäminen voivat kuitenkin kestää liian pitkään. SUSE on kehittänyt menetelmän, jolla nämä kriittiset haavoittuvuudet voidaan korjata ilman katkoja!

SAP Linux -ympäristöjen hyvä hallinnointi on keskeistä omien palvelujen turvallisuuden takaamiseksi ja käytettävyyden ylläpitämiseksi.

SUSEn ratkaisun avulla hallinnoit helposti ja yhtenäisin menettelyin SUSE, RedHat, CentOS ja OpenSUSE -palvelimet - niin julkisessa pilvessä kuin konesalissakin olevat.

Oma pilvi
palvelu voidaan toteuttaa, jos koko SAP-ympäristöä ei ole tarkoitus hankkia julkisesta pilvestä. SUSE OpenStack Cloud ja myöhemmin SUSE Cloud Foundry ovat myös SAP:n valitsemia teknologioita sovelluskehitykseen.Tutustu miten SAP-palveluiden privaatti- ja hybridipilvet toteutetaan.


Analytiikka- ja tiedon varastointipalvelut keräävät ennakoimattoman määrän dataa tallessa pidettäväksi. Koska kasvun vauhti on kova, ei ole helppoa arvioida kallistuvan tallennuskapasiteetin tarvetta.

Ohjelmistopohjainen tallennus ratkaisee skaalautumisen hankaluudet. SUSE Enterprise Storagella tallennuspalvelun laajentaminen lisäkapasiteetilla on myös kustannustehokasta.

Tutustu ohjelmistopohjaisen tallennuksen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja SAP-kumppanuudesta:

Kim Aaltonen 

Toimitusjohtaja 

SUSE Suomi 

puh. 040 756 7929
kim.aaltonen@suse.com
suse.com
susesuomi.fi
SAP on SUSE